|
МОИ СТИХИ
|
|
| Vantr | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:08 | Сообщение # 241 |
 Специалист
Статус: Offline
| Quote (ПерГюнт) Доброго вечора, Друже. Радий бачити. Ми покищо більше в реально віртуальному ракурсі лише знайомі, тому радий і знайомству, Друже! )
|
| |
| |
| ПерГюнт | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:09 | Сообщение # 242 |
 Рядовой
| Любовь - она бывает разной. Бывает отблеском на льду. Бывает болью неотвязной, Бывает яблоней в цвету. Бывает вихрем и полетом. Бывает цепью и тюрьмой... Мы ей покоем, и работой, И жизнью жертвуем самой! Но есть еще любовь такая, Что незаметно подойдет И, поднимая, помогая, Тебя сквозь годы поведет И будет до последних дней Душой и совестью твоей.
|
| |
| |
| Vantr | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:10 | Сообщение # 243 |
 Специалист
| Quote (joff) Quote (Vantr) Добраніч, шановне товариство Еееееее.....Слабкодухий.....Тільки почалося цікаве.... Я знаю коли з`являтись, вiдчуваю )..
|
| |
| |
| ПерГюнт | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:11 | Сообщение # 244 |
 Рядовой
| Єдина, з твоїх фантазій Мені в пам’ятку єдина… Мужчина з крилом підбитим Схилився над юною жінкою. Вуста її спрагло кличуть, А руки горять з розпуки, А перса пашать безсоромно, А юні коліна тремтять. Мужчині ж вона не до пари, Бо крила, хоча б підбиті, Йому пахнуть небом гордим. Ні знятися він не годен, Ні взяти її за дружину: Він — небесен, вона ж земна. А вона ж в очманінні юнім, Вся онімблена мудрістю статі, Так розкрилася чистим лоном, Так заламує руки в млості, Затуливши собою від нього Своїх двійко незламаних крил… Жінка завжди лежить горілиць На своїх нерозлітаних крилах, Бо ж, поламана мудрістю матері, Лиш крильцятами персів злітає До мужчини з крилом підбитим… Єдина, з твоїх фантазій Мені в пам’ятку єдина. Добавлено (29.09.2010, 23:11) ---------------------------------------------
Quote (Vantr) Я знаю коли з`являтись, вiдчуваю ).. То була тиха ніч чарівниця, Покривалом спокійним, широким Простелилась вона над селом, Прокидалась край неба зірниця, Мов над озером тихим, глибоким Лебідь сплескував білим крилом. І за кожним тим сплеском яскравим Серце кидалось, розпачем билось, Замирало в тяжкій боротьбі. Я змаганням втомилась кривавим, І мені заспівати хотілось Лебединую пісню собі.
|
| |
| |
| Leto | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:14 | Сообщение # 245 |
 Рядовой
| Quote (joff) Ну,вот....Умничка У тебя ведь такой же сайт.И тебе придётся всё это растолковывать новичкам.Учись,лапуня wink На моём сайте немного проще... И там есть администратор... Так что с работой в форуме я столкнулась первый раз. Спасибо за "ликбез" :))))
|
| |
| |
| joff | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:17 | Сообщение # 246 |
 Лейтенант
| Quote (Leto) На моём сайте немного проще... И там есть администратор... Так что с работой в форуме я столкнулась первый раз. Спасибо за "ликбез" :)))) Пожалуйста,Татьянка. А форумом не стОит пренебрегать.Это живое общение. Просто чтива сейчас и так хватает.
|
| |
| |
| ПерГюнт | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:17 | Сообщение # 247 |
 Рядовой
| Quote (Leto) На моём сайте немного проще... И там есть администратор... Так что с работой в форуме я столкнулась первый раз. Спасибо за "ликбез" :)))) А о каком сайте Вы говорите, Летушко? ЭТО ВАМ: Завтра прийде до кімнати Твоїх друзів небагато, Вип’єте холодного вина. Хтось принесе білі айстри, Скаже хтось — життя прекрасне, Так, життя прекрасне, а вона… Приспів: А вона, а вона сидітиме сумна, Буде пити — не п’яніти від дешевого вина. Я співатиму для неї, аж бринітиме кришталь, Та хіба зуміє голос подолати цю печаль. Так вже в світі повелося — Я люблю її волосся, Я люблю її тонкі уста. Та невдовзі прийде осінь, Ми усі розбіжимося По русифікованих містах. Приспів: Лиш вона, лиш вона сидітиме сумна, Буде пити — не п’яніти від дешевого вина. Моя дівчинко печальна, моя доле золота, Я продовжую кричати… ніч безмежна і пуста.
Сообщение отредактировал ПерГюнт - Среда, 29.09.2010, 23:18 |
| |
| |
| Vantr | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:25 | Сообщение # 248 |
 Специалист
| Злилося двоє у одному. Не двоє вже, лише одне. Хай у очах не буде сорому - З одного буде знов живе. На мить з`єднались, у нестямі. І вічність-хвилька у раю. Неначе край якоїсь ями Злітаєш аж до обрію. Щоб знов шукати те, єдине, Дивитись десь із висоти... Де серце? де душа людини? З якою ми сіамські близнюки.
|
| |
| |
| joff | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:27 | Сообщение # 249 |
 Лейтенант
| Quote (ПерГюнт) Та невдовзі прийде осінь, Ми усі розбіжимося По русифікованих містах. ......Яка прикрість......А ще серце рве ось ці слова "Ми усі розбіжимося".......Як ті таргани....
|
| |
| |
| Vantr | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:30 | Сообщение # 250 |
 Специалист
| Quote (ПерГюнт) Так вже в світі повелося — Я люблю її волосся, Я люблю її тонкі уста. Пісня просто запаморочливо прекрасна на цей вірш у Чубая.Добавлено (29.09.2010, 23:30) ---------------------------------------------
Quote (joff) .....Яка прикрість......А ще серце рве ось ці слова "Ми усі розбіжимося".......Як ті таргани.... мені теж прикро......
|
| |
| |
| Leto | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:33 | Сообщение # 251 |
 Рядовой
| Свіжість ранку ...Сходу сонця щастя... Не в силах серце втримати в собі... І лине тая радість, мов причастя, У пісні, що належить лиш тобі... А ти замріяно по березі ступаєш, Збираєш краплі сонячні, ясні. І разом з хвилями морськими поспішаєш Своє тепло подарувать мені... 
|
| |
| |
| Leto | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:36 | Сообщение # 252 |
 Рядовой
|
|
| |
| |
| Vantr | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:37 | Сообщение # 253 |
 Специалист
| Leto, приветствую )) Фотографии солнца класс, это и моя слабость, солнцепоклонник я 
|
| |
| |
| Leto | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:39 | Сообщение # 254 |
 Рядовой
| Quote (Vantr) Злилося двоє у одному. Не двоє вже, лише одне. Хай у очах не буде сорому - З одного буде знов живе. На мить з`єднались, у нестямі. І вічність-хвилька у раю. Неначе край якоїсь ями Злітаєш аж до обрію. Щоб знов шукати те, єдине, Дивитись десь із висоти... Де серце? де душа людини? З якою ми сіамські близнюки. Гарно, щиро...
|
| |
| |
| Vantr | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:42 | Сообщение # 255 |
 Специалист
| Quote (Leto) Свіжість ранку ...Сходу сонця щастя... Не в силах серце втримати в собі... І лине тая радість, мов причастя, У пісні, що належить лиш тобі... А ти замріяно по березі ступаєш, Збираєш краплі сонячні, ясні. І разом з хвилями морськими поспішаєш Своє тепло подарувать мені... Мне очень нравятся стихи на украинской мове, я просто милуюсь звучанием. И сам чаще если и пишу, изредка, точнее писал, то на ридний.Добавлено (29.09.2010, 23:42) ---------------------------------------------
Quote (Leto) Quote (Vantr) Гарно, щиро... Дякую, щиро )))
|
| |
| |
| Leto | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:42 | Сообщение # 256 |
 Рядовой
| Quote (Vantr) Фотографии солнца класс, это и моя слабость, солнцепоклонник я Тоді для Вас ще кілька
|
| |
| |
| Leto | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:44 | Сообщение # 257 |
 Рядовой
|
|
| |
| |
| Leto | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:45 | Сообщение # 258 |
 Рядовой
|
|
| |
| |
| Leto | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:45 | Сообщение # 259 |
 Рядовой
|
|
| |
| |
| ПерГюнт | Дата: Среда, 29.09.2010, 23:47 | Сообщение # 260 |
 Рядовой
| Leto, Последнее фото было сделано Вами в Крыму? А не могли бы Вы мне прислать свои фотографии в личной переписке?
|
| |
| |